Koulutuspalvelut

Home / Työelämäpalvelut / Koulutuspalvelut

Työelämäkoulutus (esite)

 

Tilaa koulutus Mika Arramies / Marko ”Jarna” Jantunen esim. yrityksen TYHY-päiville.

 

 


 

Hoitoonohjauskoulutus

 

Taloudelliset ja henkiset sairauden oireet ulottuvat yksilöstä sekä hänen perheestään työnantajaan ja sitä kautta koko yhteiskuntaan. Tunnettu tosiasia on, että alkoholistit ovat monesti erittäin hyviä ja arvostettuja ammattilaisia työssään. Onko kenenkään etu, että tällainen työntekijä tai johtaja menettää oman ihmisyyden arvon myötä myös ammatillisen arvostuksensa ja mikä on lopulta sen hinta yksilölle, perheelle, työnantajalle ja yhteiskunnalle? Voiko ”hiljaista tietoa”, persoonaan ja kokemukseen liittyvää tietotaitoa korvata ja mitkä ovat sen kustannukset?

 

PURA-hanke

 

Avominne järjestää koulutuksia, joissa opetetaan käyttämään Avominnen Pura-hankkeessa käyttämää metodiikkaa. Koulutus on suunnattu esim. järjestöille tai yhdistyksille, jotka haluavat kehittää Nuorten hoitopalveluja Pura-hankkeen tuloksien suuntaan.

 

 

Työhyvinvointimessut ja Työterveyspäivät

 

Työhyvinvointi-messut on suunnattu sekä työnantajille että työntekijöille. Messut tarjoavat mahdollisuuden päivittää tietoja ja vahvistaa omaa osallisuutta työpaikan hyvinvoinnin rakentamisessa.

 

 

Esitteet

 

Avominne klinikat koulutusesite

 

 


 

Katso myös…

 

 

Työnohjauspalvelut

 

”Työnohjauksessa keskitytään  työn johtamiseen ja itsensä johtamiseen työssä. Se vahvistaa niin yksilön kuin yhteisön toimijuuden tuntoa dialogin avulla. Työnohjaus ei ole terapiaa vaan se auttaa työntekijää yksilötasolla oivaltamaan, miten minun kannattaa olla suhteessa muihin ihmisiin ja työyhteisöön toteuttaen perustehtävää.”

 

Työhyvinvointipalvelut

 

Työssämme kohtaamme toistuvasti ihmisiä jotka tulevat hakemaan apua -syystä tai toisesta- kuormittaviksi koettujen asioiden takia. Olemme havainneet monien meistä kantavan mukanaan uskomuksia ja totuuksia, jotka eivät edistä omaa ja toisten hyvinvointia. Siksi kehitimme tämän hoito-ohjelman tarjotaksemme työkaluja voimaannuttavaan itsetuntemukseen.