Työhyvinvointimessut ja Työterveyspäivät

Home / Työelämäpalvelut / Koulutuspalvelut / Työhyvinvointimessut ja Työterveyspäivät

Avominnen stand Työterveyspäivillä 12.-13.9.2017 (Iiris Markkanen & Mika Arramies)

AVOMINNE OLI MUKANA TYÖHYVINVOINTIMESSUILLA JA TYÖTERVEYSPÄIVILLÄ TAMPEREELLA 13. – 15.9.2016. LÄMPIMÄT KIITOKSET KAIKILLE OSANOTTAJILLE!

 

Messuilla olivat Marja Kanu (vas.) Helsingin toimipisteestä, Kuopion toimipisteen Avominne franchise yrittäjä Susanna Rissanen (kesk.) sekä Esa Yli-Hallila (oik.) Kokkolan toimipisteestä

 

 

 

Työhyvinvointi kuuluu kaikille

Kun työhyvinvointi on kunnossa, työnteko on mielekästä ja turvallista. Työhyvinvointiin kuuluvat paitsi ergonomia ja turvallisuus myös hyvä johtaminen, yhdenvertaisuus, ilmapiiri ja ammattitaito. Työhyvinvointi-messut on suunnattu sekä työnantajille että työntekijöille. Messut tarjosivat mahdollisuuden päivittää tietoja ja vahvistaa omaa osallisuutta työpaikan hyvinvoinnin rakentamisessa.


Työhyvinvointi-messut järjestettiin yhdessä turvallisuusalan EuroSafety-messujen ja logistiikan ammattilaisille suunnattujen Logistiikka -messujen kanssa. Tapahtumakokonaisuus toi ensi kertaa yhteen turvallisuuden, työhyvinvoinnin sekä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaiset.

Tilaa Avominnen työelämän päihdekoulutus Mika Arramies/ Marko Jantunen esim. yrityksen TYHY-päiville.

Lue esitteemme: Avominne työelämäkoulutus-Arramies-Jantunen-2016.pdf