Läheisten hoito-ohjelmat ja hinnat

Home / Läheisten hoito-ohjelmat ja hinnat

Kuka minä olen ja mikä elämäni on?

Avominnen erillinen läheisohjelma on tarkoitettu niille läheisille, jotka elävät tai ovat eläneet esimerkiksi päihteiden väärinkäyttäjän vaikutuspiirissä ja haluavat vapautua riippuvuuden aiheuttamista taakoista. Ohjelman tarkoitus on havahduttaa ja herättää ihminen suuntaamaan voimavaransa omaan toipumiseen ja eheytymiseen.

 

Toipuminen jatkuu läheisten intensiivihoidon jälkeenkin, sillä sen jälkeen alkaa 4kk kestävä jatkohoito Avominnen omassa vertaisryhmässä kerran viikossa. Ohjelman riittävän pitkällä kestolla ja sisällöllä haluamme varmistaa, että henkiset työkalut, jotka hoidossa rakennamme, tulevat automaatioksi ja eheytymisen prosessi muodostuu tärkeäksi osaksi henkilökohtaista elämää. Läheishoito-ohjelmasta saadut kokemukset ja palaute ovat olleet erittäin hyviä.

 

 

 

 

Läheisintensiivihoito ryhmäterapiassa

 

40h ohjausta + 4kk (1 kerta/ vko) jatkohoito

RIIHIMÄELLÄ intensiiviviikko noin kerran kuukaudessa (5 päivää/ yht. 40h, majoitus sis. hintaan)
Jatkohoitopaikat Helsinki – Riihimäki – Lahti – Tampere – Kokkola – Oulu

HELSINGISSÄ läheishoito 11.1.2018 alkaen joka torstai (3-4 h/ilta, yht. 40h) yht. 10-12 kertaa + 4kk jatkohoito

 

Seuraavat läheisintensiivihoitojaksot Avominne Riihimäen  kattohuoneistossa juna-asemaa vastapäätä (hinta sis. majoituksen) tai Helsingissä torstai-iltaisin kokoontuvissa ryhmissä:

Viikko 43/2017 keskiviikko 25.10. – sunnuntai 29.10., intensiiviviikko Riihimäen Avominnessä

Voit majoittua veloituksetta intensiivijakson ajan Riihimäen uusissa tiloissa. Varaa oma paikkasi ajoissa, että pääset mukaan. Intensiiviviikkojen paikat ovat täyttyneet jo hyvissä ajoin ennen hoidon alkua (Ryhmä täynnä).

 

Riihimäki intensiiviviikko: Viikko 48/2017 keskiviikko 29.11. – sunnuntai 3.12.

Voit majoittua veloituksetta intensiivijakson ajan Riihimäen uusissa tiloissa. Varaa oma paikkasi ajoissa, että pääset mukaan. Intensiiviviikkojen paikat ovat täyttyneet jo hyvissä ajoin ennen hoidon alkua. (Enää 1 paikka jäljellä) Ohjaaja/ ilmoittautumiset: Tuula Kiiskinen

 

Helsinki torstairyhmät: yht. 40h+4kk alkaen 11.1.2018

Helsingin Avominnessä alkaa 11.1.2018 uusi torstai-iltaisin (10-12 kertaa) kokoontuva läheishoitoryhmä.  Varaa oma paikkasi ajoissa, että pääset mukaan.  Ohjaaja/ ilmoittautumiset: Hannele Kejonen

 

Läheishoidot ryhmässä hinnat:

Ryhmässä toteutettavan läheishoidon (40h ohjausta + 4kk jatkohoitoa) hinta on 1320 eur. Hoidoista peritään varausmaksu 200 euroa, joka hyvitetään hoitolaskussa.

 


 

 

Yksilöterapiaa (20h + 4 kk)

 

Läheishoitoa on mahdollista käydä yksilöterapiana Helsingin, Riihimäen, Tampereen ja Kokkolan toimipisteissä. Kysy lisää Riihimäen toimipisteen Tuula Kiiskiseltä ja Kokkolan toimipisteen Virpi Karhulta.

Yksilöterapian hinta

Yksilöterapian (20h+4kk) hoitokokonaisuus on 1450 eur. Yksilöterapiatunnin (50min) hinta on 72,50 euroa ja sitä annetaan yleensä 2 x 50min erissä.

 

Hoitotoimintamme on arvonlisäverotonta. Alle 100 euron laskuista perimme 7 euron laskutuslisän.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tästä ETUSIVULLE