Läheisten hoito-ohjelma

Home / Läheisten hoito-ohjelma

Kuka minä olen ja mikä elämäni on?

Avominnen erillinen läheisohjelma on tarkoitettu niille läheisille, jotka elävät tai ovat eläneet esimerkiksi päihteiden väärinkäyttäjän vaikutuspiirissä ja haluavat vapautua riippuvuuden aiheuttamista taakoista. Ohjelman tarkoitus on havahduttaa ja herättää ihminen suuntaamaan voimavaransa omaan toipumiseen ja eheytymiseen.

 

Toipuminen jatkuu läheisten intensiivihoidon jälkeenkin, sillä sen jälkeen alkaa 4kk kestävä jatkohoito Avominnen omassa vertaisryhmässä kerran viikossa. Ohjelman riittävän pitkällä kestolla ja sisällöllä haluamme varmistaa, että henkiset työkalut, jotka hoidossa rakennamme, tulevat automaatioksi ja eheytymisen prosessi muodostuu tärkeäksi osaksi henkilökohtaista elämää. Läheishoito-ohjelmasta saadut kokemukset ja palaute ovat olleet erittäin hyviä.

 

 

 

 

 

Läheisintensiivihoito ryhmäterapiassa

 

40h ohjausta + 4kk (1 kerta / vko) jatkohoito

Riihimäellä intensiiviviikko noin kerran kuukaudessa (5 päivää / 40h, majoitus sis. hintaan)
Jatkohoitopaikat Helsinki – Riihimäki – Lahti – Tampere – Kuopio – Kokkola – Oulu

 

Seuraavat läheisintensiivihoitojaksot Avominne Riihimäen  uudessa kattohuoneistossa juna-asemaa vastapäätä (hinta sis. majoituksen):

 

Viikko 39/2017 keskiviikko 27.9. – sunnuntai 1.9., intensiiviviikko Riihimäen Avominnessä

Voit majoittua veloituksetta intensiivijakson ajan Riihimäen uusissa tiloissa. Varaa oma paikkasi ajoissa, että pääset mukaan. Intensiiviviikkojen paikat ovat täyttyneet jo hyvissä ajoin ennen hoidon alkua (Ryhmä täynnä).

Ohjaaja/ ilmoittautumiset: Tuula Kiiskinen

 

Viikko 43/2017 keskiviikko 25.10. – sunnuntai 29.10., intensiiviviikko Riihimäen Avominnessä

Voit majoittua veloituksetta intensiivijakson ajan Riihimäen uusissa tiloissa. Varaa oma paikkasi ajoissa, että pääset mukaan. Intensiiviviikkojen paikat ovat täyttyneet jo hyvissä ajoin ennen hoidon alkua (Ryhmä täynnä).

 

Viikko 46/2017 keskiviikko 15.11. – sunnuntai 19.11., intensiiviviikko Riihimäen Avominnessä

Voit majoittua veloituksetta intensiivijakson ajan Riihimäen uusissa tiloissa. Varaa oma paikkasi ajoissa, että pääset mukaan. Intensiiviviikkojen paikat ovat täyttyneet jo hyvissä ajoin ennen hoidon alkua.

 

Ohjaaja/ ilmoittautumiset: Tuula Kiiskinen

 


 

 

Yksilöterapiaa (20h + 4 kk)

 

Läheishoitoa on mahdollista käydä yksilöterapiana Helsingin, Riihimäen , Kuopion ja Kokkolan toimipisteissä. Kysy lisää Riihimäen toimipisteen Tuula Kiiskiseltä, Kuopion Samuli Hentuselta, Kokkolan toimipisteen Virpi Karhulta tai Helsingin toimipisteen Kristiina Arramieheltä.

 

 


 

 

Hoitojen hinnat

Hoitotoimintamme on arvonlisäverotonta. Alle 100 euron laskuista perimme 7 euron laskutuslisän.

 

 

Ryhmäterapia

Läheisintensiivisen ryhmäterapian (40h + 4kk) hinta on 1320 eur. Intensiivihoidoista peritään varausmaksu 200 euroa, joka hyvitetään hoitolaskussa.

 

 

Yksilöterapia

Yksilöterapian (20h+4kk) hoitokokonaisuus on 1450 eur. Yksilöterapiatunnin (50min) hinta on 72,50 euroa ja sitä annetaan yleensä 2 x 50min erissä.

1.3.2017 alkaen Helsingin yksilöterapiatunnin hinnat ovat seuraavat: 50 min 80€ ja 75 min 120€. Helsingissä läheisten hoidosta vastaa psykoterapeutti Kristiina Arramies www.riippumatta.fi

 

 

Tästä ETUSIVULLE